Bel 0523-682740 of e-mail ons op info@tackleguru.nl, wij helpen u graag verder.

Method & Pellet Feeders 12 product(en)

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het vissen met de feeder is de afgelopen jaren sterk veranderd. De verschillende soorten korven en method feeders die Tackle Guru de afgelopen jaren op de markt gebracht heeft, zijn van het hoogste niveau op vis gebied. Alle korven en feeders zijn vanaf de bodem geheel nieuw opgebouwd. De resultaten zijn verbluffend.

 

Alex Bones en Steve Ringer hebben een Method Feeder ontworpen waarbij het gewicht aan de voorkant ligt. De Tackle Guru Method feeders vliegen daardoor door de lucht als een dartpijl en  snijden als het ware door de wind. Op deze manier komen worpen altijd op de zelfde plek waardoor je een nauwkeurige voerplek kunt opbouwen.

 

De Pellet en Method Feeders zijn beide geheel uitwisselbaar met elkaar, zodat u eenvoudig kunt veranderen van formaat en/of soort feeder. Beide versie feeders zijn verkrijgbaar als in-line versies of het X-Safe, elastiek systeem.

 

Wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is om te vermelden, is dat de beide door Tackle Guru ontworpen Method Feeders super visveilig zijn. Hierdoor kan de vis bij een eventuele lijnbreuk zich eenvoudig ontdoen van de feeder. De X-Safe feeders zijn voorzien van een nette, quick-change clip die u het mogelijk maken om zeer snel van korf te wisselen.

 

De Cage feeders zijn de nieuwste toevoeging aan het tackle Guru assortiment. Ze zijn traditioneler dan onze inline feeders, maar hebben een echte metamorfose ondergaan. Zo hebben ze grotere gaten die er voor zorgen dat het voer nog sneller los komt, wat erg voordelig is bij het vissen op ondieper water. Sneller lossen van voer is ook sneller een aanbeet krijgen. Verder zit het loodgewicht van deze korven ook weer aan de voorkant wat nauwkeuriger werpen mogelijk maakt.  Dus, of je nu vist op ondiep water, een rivier of een commercial vijver. Er is altijd een goede korf of method feeder te vinden in het Tackle Guru assortiment.